The Greatest Guide To su kaçak tespiti

Wiki Article

Kırmadan, dökmeden zahmetsizce su kaçağını tespit edebilen en iyi termal su kaçağı tespit cihazlarını öneri listemizde sıraladık. Su sızıntılarının verdiği zarardan bu cihazlarla kurtulabilirsiniz.

Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve Web page adresimi bu tarayıcıya kaydet.

2 Ekim 2015 tarihinde, alt komşuya sızan su nedeniyle firmanızdan "kontrol ve onarım" isteğinde bulundum...Kısa bir süre içinde ilgili elemanlarınız geldi; yine kısa bir zaman içinde "su kaçağı yeri" tespit edildi ve yine kısa bir zamanda onarım yapıldı.

Soru : Üst kat tuvaleti kullandığı zaman bizim tuvaletin tavanındaki gider borusundan damla damla su akıyor.Borudan sızan su pis artworkık iğrenmeye başladık.

Kalorifer borularında meydana gelen su kaçağı sessiz ve uzun süre fark edilmeyebilir. Siz erken fark ettiğiniz için şanslı sayılırsınız.

Duvarları kırmadan su kaçağı bulmak için teknolojik cihazlardan gardenım almak gerekir. Akustik dinleme cihazı, regular ve termal kameralı cihazlar su kaçaklarını kırma işlemine gerek duymadan tespit eder.

İstanbul su kaçağı bulma işlemi artık eskiden olduğu gibi tahmini kırma yöntemi ile değil teknolojik açıdan gelişmiş cihazlar ile yapılmaktadır.

Su kaçakları nasıl tespit edilir? one hundred% teknolojik su kaçağı su kaçağı tespiti tespit cihazları ile arıza tespitini kesin ve noktasal olarak kırmadan yapıyoruz. Su kaçak tespiti firması olarak son teknoloji kameralı su kaçak tespit makineleri kullanıyoruz.

Metre hemen değişmezse, iki saat bekleyin ve tekrar kontrol edin. Tüm suyun kapalı olmasına rağGentlemen değişmişse, yavaş bir sızıntı sorunu yaşıyor olabilirsiniz.

İnsan sağlığı için de zararlı olan bu kokulardan olabildiğince hızlı kurtarılması gerekir. Bu cihaz sayesinde yaşadığınız problemler kısa sürede ortadan kalkar ve yapılan işlemde hata pay outı olmaz. İstanbul bölgesinde atık su boruları ile sorun yaşayanlar firmamız ile iletişime geçebilir. Uzman kadromuz su kaçak tespiti yaşanılan su kaçağı tespiti ve onarımını en hızlı şekilde gerçekleştirir.

Tıkanıklık dışında evlerde yaşanan tesisat sorunlarından birisi de lavaboların, duşakabinlerin musluk ve bataryalarının bir süre sonra çeşitli dış etkenlerden dolayı zarar görmesi ve kullanılamaz hale gelmesidir.

Bina, ofis, iş yerleri su tesisatçısı gibi yerleşim yerlerinin pis suları tahliye eden borulara atık su borusu ismi verilir. Bu işlem için pimaş su kaçak tespiti dediğimiz borular kullanılır. Pimaş borularının içini görüntülemek adına kullandığımız bu boru görüntüleme kamerası ile su sızıntısı olan yeri tespit etmek eski zamanlara nazaran daha kolay hale gelmiş durumdadır.

 Su kaçağının elektrik kablolarını damlaması veya teması olması halinde elektrik aksamında sorunlar oluşarak can veya mal kaybına kadar büyük sorunlar meydana gelebilir. Apartman dairesinde bulunan kişilerin alt komşularına su akması sonucu karşılıklı iletişim bozukluğuna da sebep olabilir.

Evde su kaçağı bulma çalışmasında önce dairenizin ana su vanasını kapatıp bir süre beklemelisiniz. Alt katın tavanında akan su damlama şeklindeyse, siz vanayı kapattığınız bu su kesilecektir. Eğer su kaçağı tespit damlama şeklinde değilde rutubet şeklinde yada sararmalar meydana gelmişse, bu kez pis su borularını bir süre kullanmayın.

Report this wiki page